torsdag 30. oktober 2008

Johooo - SNØ!

Tisse i snø - det går greit!!

Vel, det var ikke den første reaksjonen til Ponya da vi gikk morgentur. Det var mer "HEY, hva i all verden er alt dette hvite, våte greiene?? Neheiii, umulig å gjøre fra seg her - jeg går INN!!"

Og desverre - det ble uhell inne. Var ikke råd å få henne til gjøre noe ute i hele går, bortsett fra å tisse da. Det er da jeg er overlykkelig for å ha en liten hund hvor mengden møkk ikke er flere spatak!!

Senere på dagen fant hun ut at snø var gøy. Det var super artig å jage de hvite flakene som kom ned fra himmelen. Det var også kjempegøy å sprette rundt som en liten kanin og lage flotte spor. Men gjøre fra seg - nehei!!!

I morges gikk vi ut igjen - og det var litt bedre - men gjøre fra seg "NIX!" sa Ponya. Men i dag SKULLE hun. Ponya er skikkelig sær på de stedene hun kan gjøre "bommelom". Det skal være høyt gress. Så hun går laaangt ut i grøfta og gjerne på jordet for å gjøre sitt fornødende. VBeldig praktisk, så trenger jeg ikke bruke så mange poser - for der hun gjør det er det ingen mennesker som går.

Men i dag var matmor like sta som Ponya og gikk IKKE inn før jobben var gjort. Vi gikk opp, og vi gikk ned, og hun snurret og trampet og fant nye steder. Til slutt satte jeg henne i grinda - og etter å ha snurret omtrent 20 ganger hver vei, så bare MÅTTE hun. Så nå er både voffeloffen og matmora ganske glade. I hvertfall sistnevnte!!

1 kommentar:

Kristin sa...

Må le typisk Tibbe snurre rund 20 ganger hver vei. Søt Ponya:-)